Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Dave Lindholm" by Lamppu Laamanen # Book PDF Kindle ePub Free

Dave Lindholm

📘 Read Now     ðŸ“Ĩ Download


eBook details

  • Title: Dave Lindholm
  • Author : Lamppu Laamanen
  • Release Date : January 14, 2015
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 7737 KB

Description

Soittajan elÃĪmÃĪÃĪ IsokynÃĪstÃĪ Bluesoundsiin ja Sleepy SleepersistÃĪ Dave L. B. Inventiveen.

Suomalaisen musiikin ÃĪÃĪnekÃĪs hiljainen Dave Lindholm (s. 1952) on itsepÃĪinen, omien katujensa kulkija, vÃĪlillÃĪ vittumainen, usein sydÃĪmellinen ja yllÃĪttÃĪen jopa ujo. HÃĪn puhuu silloin kun haluaa ja silloinkin mitÃĪ haluaa, paljon tai vÃĪhÃĪn, kaikki riippuu fiiliksestÃĪ jota ilman ei ole niin mitÃĪÃĪn.
Dave Lindholm on ollut julkaisemassa vuoden 1971 jÃĪlkeen n. kuuttakymmentÃĪ albumia suomen- ja englanninkielistÃĪ musiikkia: Sirkus, Vanha & uusi romanssi, Black, Aino, Luuttujengi tulee. Osan voi lokeroida rock-, blues- tai pop-laatikoihin, loppu on silkkaa Davea.

Dave Lindholm on yksi suomen tyylitajuisimpia kitaristeja ja oivaltavimpia lyyrikoita, hÃĪn on myÃķs vanhan liiton pelimanni, joka on kiertÃĪnyt niin isot lavat kuin baarinnurkat ja kolunnut yhtÃĪ lailla taideprojektit, rockbÃĪndit kuin huumoriryhmÃĪt: IsokynÃĪ, Pen Lee, Rock'n'roll Band, Bluesounds, Sleepy Sleepers, Otto Donner, Andy McCoy.
Tai kuten Dave itse sanoo:"Uralla ei oo mitÃĪÃĪn tekemistÃĪ mun elÃĪmÃĪn kanssa, ura on suunniteltu. Varsinkin kun alotin niin KUKAAN ei suunnitellu MITÄÄN."

Lamppu Laamaselta on aiemmin julkaistu mm. Pelle Miljoona -elÃĪmÃĪkerta Matkalla tuntemattomaan sekÃĪ dokumenttiromaani Tavastia Klubi, Helsinki.


Download Ebook "Dave Lindholm" PDF ePub Kindle